Zandcement laten spuiten in een appartementencomplex

Home | Zandcement spuiten

Zowel particulier als zakelijk

Werken met zorg

Aandacht voor klant

Stenly Afbouw B.V. uit Den Haag, staat graag voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft met het zandcement spuiten in een appartementencomplex. Voordat een vloer in een appartementencomplex wordt betegeld, is het goed om hier eerst zandcement over te spuiten. Dit helpt de vloer egaal worden en het geeft de tegels een goede ondervloer.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Wilt u contact met ons opnemen?

Zandcement spuiten in een appartementencomplex voor een afgewerkte vloer

Naast dat wij zandcement spuiten in een appartementencomplex voor een goede ondervloer, is het natuurlijk ook mogelijk om de zandcementvloer te gebruiken als eindresultaat. Wanneer u het mooi vindt om een betonnen, egale vloer in uw appartement te hebben, kiest u ervoor om de vloer zo te laten. Wanneer wij zandcement spuiten in bijvoorbeeld een appartementencomplex, wordt dit vaak gedaan op een onderliggende, dragende en ruwe vloer. Wilt u toch liever de vloer laten betegelen? Ook hiermee helpen wij u graag!

Onze projecten

Wil je meer informatie ontvangen?

Vul het onderstaand formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Maak direct een afspraak en bel nu!

Wanneer u op een professionele manier zandcement wilt laten spuiten in regio Den Haag, dan schakelt u hiervoor onze hulp in. Naast dat wij hiervoor graag bij u langskomen, kunt u ons ook inschakelen voor andere projecten, waaronder het betegelen van uw vloer of het vernieuwen van uw woning. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer +31685473751 of stuur een e-mail naar stenlyafbouw@gmail.com.