Zandcement laten spuiten in een appartementencomplex

Home | Zandcement spuiten

Zowel particulier als zakelijk

Werken met zorg

Aandacht voor klant

Stenly Afbouw B.V. uit Delfgauw, staat graag voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft met zandcement te spuiten in een appartementencomplex. Voordat een vloer in een appartementencomplex wordt betegeld, is het goed om hier eerst zandcement over te spuiten. Dit helpt de vloer egaal worden en geeft de tegels een goede ondervloer.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Wilt u contact met ons opnemen?

Zandcement spuiten in een appartementencomplex voor een afgewerkte vloer

Naast dat wij zandcement spuiten in een appartementencomplex voor een goede ondervloer, is het natuurlijk ook mogelijk om de zandcementvloer te gebruiken als eindresultaat. Wanneer u het mooi vindt om een betonnen, egale vloer in uw appartement te hebben, kiest u ervoor om de vloer zo te laten. Wanneer wij zandcement spuiten in bijvoorbeeld een appartementencomplex, wordt dit vaak gedaan op een onderliggende, dragende en ruwe vloer. Wilt u toch liever de vloer laten betegelen? Ook hiermee helpen wij u graag!

Onze projecten

Wil je meer informatie ontvangen?

Vul het onderstaand formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Maak direct een afspraak en bel nu

Vernieuw uw woning in uw appartementencomplex door zandcement te laten spuiten voor een goede ondervloer. Wanneer u op een professionele manier zandcement wilt laten spuiten in een appartementencomplex, schakelt u onze hulp in. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze vorige projecten? Neem telefonisch contact met ons op via +31685473751.