Metal stud constructie in regio Zuid-Holland

Home | Metal stud constructie Zuid-Holland

Zowel particulier als zakelijk

Werken met zorg

Aandacht voor klant

Heeft u hulp nodig bij een metalstud-constructie en woont u in de omgeving van Zuid-Holland? Dan helpen wij van Stenly Afbouw B.V. uit Delfgauw u hier graag bij! Een metalstud-constructie is een constructie die beschikt over een niet-dragende binnenwand. Deze binnenwand is opgebouwd uit metalen profielen. Hier wordt vervolgens de beplating tegenaan geschroefd. Wij plaatsen metal-stud-wanden snel en nauwkeurig in de omgeving van Delfgauw en Den Haag.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Wilt u contact met ons opnemen?

De voordelen van een metalstud-constructie

Wilt u graag metal stud wanden laten plaatsen? Wanneer er een metal stud constructie door ons wordt uitgevoerd, kiest u er ook voor om de binnenwand eenvoudig te laten isoleren. Welke isolatie u kiest, is afhankelijk van het doel waarvoor de isolatie wordt geplaatst. Het doel is thermische isolatie, geluidsisolerende isolatie of allebei. Het voordeel van een metal stud constructie is dat de wand licht is van gewicht. Daarnaast wordt deze wand ook snel gemonteerd, wat handig is wanneer u bijvoorbeeld bezig bent met de renovatie van uw huis. Schakel daarom onze hulp in bij plaatsen van metal stud wanden.

Onze projecten

Wil je meer informatie ontvangen?

Vul het onderstaand formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Stel direct uw vragen

Bent u geïnteresseerd in een metalstud-constructie en wilt u door ons metalstud-wanden laten plaatsen? Neem dan zeker eens contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Stuur een e-mail naar info@stenlyafbouw.nl voor meer informatie. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen!