Metal stud constructie in de regio van Zuid-Holland

Home | Metal stud constructie Zuid-Holland

Zowel particulier als zakelijk

Werken met zorg

Aandacht voor klant

Heeft u hulp nodig bij een metal stud constructie en woont u in de omgeving van Zuid-Holland? Dan helpen wij van Stenly Afbouw B.V. in Den Haag u hier graag bij! Een metal stud constructie is een constructie die beschikt over een niet dragende binnenwand. Deze binnenwand is opgebouwd uit metalen profielen. Hier wordt vervolgens de beplating tegenaan geschroefd. 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Wilt u contact met ons opnemen?

De voordelen van een metal stud constructie bij u in de regio van Zuid-Holland

Wanneer er een metal stud constructie door ons wordt uitgevoerd in de regio van Zuid-Holland, kiest u er ook voor om de binnenwand eenvoudig te laten isoleren. Welke isolatie u kiest, is afhankelijk van het doel waarvoor de isolatie wordt geplaatst. Het doel is  thermische isolatie, geluidsisolerende isolatie of allebei. Het voordeel van een metal stud constructie in Zuid-Holland die  ons bedrijf in Den Haag uitgevoert, is dat de wand licht is van gewicht. Daarnaast wordt deze wand ook snel gemonteerd, wat handig is wanneer u bijvoorbeeld bezig bent met de renovatie van uw huis.

Onze projecten

Wil je meer informatie ontvangen?

Vul het onderstaand formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Stel direct uw vragen

Bent u geïnteresseerd in een metal stud constructie en woont u in Den Haag of verdere omgeving van Zuid-Holland? Neem dan zeker eens contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bel naar +31685473751 of stuur een e-mail naar stenlyafbouw@gmail.com voor meer informatie. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen! Bekijk ook zeker eens al onze projecten.