ONZE DIENSTEN

Home | Diensten

Betegelen van badkamer

Heeft u hulp nodig met het betegelen van uw badkamer in de provincie Zuid-Holland? Schakel hiervoor de hulp in van Stenley Afbouw B.V. in Den Haag! Wij helpen u graag met het betegelen van uw badkamer in de provincie Zuid-Holland. Wacht niet langer en schakel direct onze bedrijf in!

Plafond laten stucen

Stenley Afbouw B.V. in Den Haag helpt u graag wanneer u hulp nodig heeft en u uw plafond wilt laten stucen in de regio van Zuid-Holland. Bent u net verhuisd of bent u bezig met een renovatie? Dan kan het zijn dat u uw plafond wilt aanpakken. Om dit op de juiste manier te laten doen, schakelt u de hulp in van onze professionele medewerkers. Wij helpen u graag met het opknappen van uw plafond.

Wilt u contact met ons opnemen?

Zandcement spuiten

Stenley Afbouw B.V. uit Den Haag, staat graag voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft met het zandcement spuiten in een appartementencomplex. Voordat een vloer in een appartementencomplex wordt betegeld, is het goed om hier eerst zandcement over te spuiten. Dit helpt de vloer egaal worden en het geeft de tegels een goede ondervloer.

Renovatie huis

Bent u bezig om uw woning te vernieuwen in de provincie Zuid-Holland en lukt dit niet alleen? Schakel dan de hulp in van Stenley Afbouw B.V. in Den Haag. Wij staat graag voor u klaar wanneer professionals wilt inhuren bij de renovatie van uw huis in Zuid-Holland. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan hulp bij het betegelen van uw muur of uw vloer.

Wil je meer informatie ontvangen?

Vul het onderstaand formulier in

"*" geeft vereiste velden aan