Uw vloer laten betegelen in regio Zuid-Holland

Home | Vloer laten betegelen Zuid-Holland

Zowel particulier als zakelijk

Werken met zorg

Aandacht voor klant

Wilt u uw vloer laten betegelen in de regio Zuid-Holland? Schakel hiervoor de hulp in van Stenly Afbouw B.V. uit Delfgauw! Wij komen u graag helpen wanneer u hulp nodig heeft bij het laten betegelen van uw vloer. Bent u bezig met een verbouwing of heeft u net een nieuw huis gekocht? Dan is het belangrijk dat de vloer goed en netjes wordt gelegd. Hiervoor komen wij graag bij u langs.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Wilt u contact met ons opnemen?

Uw vloer opnieuw laten betegelen door professionals

Wanneer u besluit om uw woning te vernieuwen en uw vloer opnieuw te laten betegelen, heeft u de keuzemogelijkheid om de oude tegels te laten zitten. Wanneer er nog voldoende draagkracht is, dan is het mogelijk om hier overheen te tegelen. Wilt u dit liever niet? Het is uiteraard altijd mogelijk om de oude tegels te verwijderen. Naast het betegelen van uw vloer, komen wij ook graag bij u langs voor het betegelen van uw muren. Zo heeft u binnen een mum van tijd een prachtig betegelde badkamer.

Onze projecten

Wil je meer informatie ontvangen?

Vul het onderstaand formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Stel uw vragen meteen

Het laten betegelen van uw vloer laat u het best doen door professionals. Schakel daarom direct onze hulp in en wij komen graag bij u langs. Voor vragen en meer informatie over bijvoorbeeld het spuiten van een zandcementvloer, neemt u vrijblijvend contact met ons op. Bel hiervoor naar +31685473751 of stuur een e-mail naar info@stenlyafbouw.nl. Wij geven u graag meer informatie over al onze diensten!