Timmerwerk voor de afbouw van uw huis in Zuid-Holland

Home | Zandcement spuiten

Zowel particulier als zakelijk

Werken met zorg

Aandacht voor klant

Professioneel timmerwerk laat u over aan Stenly Afbouw B.V. uit Delfgauw, in regio Zuid-Holland. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van huizen. Voor de afbouw van uw woning zit u bij ons goed. Ons team aan professionals is erg ervaren en gedreven en helpt u graag verder. Zo woont u binnen een mum van tijd in uw droomwoning.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Wilt u contact met ons opnemen?

Wij helpen u nauwkeurig bij het timmerwerk voor de afbouw van uw woning

Als ervaren renovatiebedrijf verzorgen we het timmerwerk voor de afbouw van uw huis snel en nauwkeurig. We leveren persoonlijke service met aandacht voor de klant. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw interieur na de afbouw aan al uw wensen en eisen voldoet. Naast timmerwerk verlenen wij nog veel meer diensten voor de afbouw van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardig stucwerk. Schakel daarom nu onze hulp in.

Onze projecten

Wil je meer informatie ontvangen?

Vul het onderstaand formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Neem gerust contact met ons op voor hulp bij het timmeren

Wilt u uw woning vernieuwen en het timmerwerk voor de afbouw aan uw huis aan vakmensen overlaten? Neem dan nu contact met ons op en maak een afspraak. We komen graag langs om u te helpen. Wij zijn bereikbaar via ons e-mailadres info@stenlyafbouw.nl en beantwoorden uw e-mail zo snel mogelijk.