Milieuvriendelijk afbouw in regio Zuid-Holland

Home | Zandcement spuiten

Zowel particulier als zakelijk

Werken met zorg

Aandacht voor klant

Schakel onze hulp in voor milieuvriendelijke afbouw in de omgeving van Zuid-Holland. Stenly Afbouw B.V. uit Delfgauw is dé specialist in het verbouwen van woningen in de afbouwfase. Wij hebben service, kwaliteit en het milieu hoog in het vaandel staan. Daarom voeren wij de afbouw van uw huis op een professionele en milieuvriendelijke manier uit.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Wilt u contact met ons opnemen?

Kies voor milieuvriendelijke afbouw

Wilt u uw woning vernieuwen op een groene manier? Wij gebruiken bij onze milieuvriendelijke afbouw duurzame materialen. Tijden het bouwen zoeken we altijd naar milieubewuste oplossingen voor een betere wereld. Bij ons renovatiebedrijf voeren we verschillende soorten werkzaamheden uit waaronder:

Wij verlenen hiernaast nog veel meer diensten. Bijna alles is mogelijk! Onze vakmensen zijn van alle markten thuis en helpen u graag verder vooruit met uw persoonlijke bouwproject.

Onze projecten

Wil je meer informatie ontvangen?

Vul het onderstaand formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Benader ons nu voor deskundig advies, vragen of een afspraak

Kies voor milieuvriendelijke afbouw en schakel onze hulp in. Wij voorzien u graag van passende oplossingen en persoonlijk advies. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken. Samen maken we van uw bouwproject een succes. We zijn bereikbaar via ons e-mailadres info@stenlyafbouw.nl en we beantwoorden u zo snel mogelijk.